Key Account Manager

Key Account Manager

Vi söker Key Account Manager

Gislaved Gummi har under en lång tid haft en starkt och stabil tillväxt och firar i år 130 år. Vi är en global polymerspecialist som verkar inom tre produktområden, Gaskets, Compounding och Seals där vi alla arbetar mot samma mål – att vara den mest efterfrågade leverantören inom våra områden.

I rollen som KEY ACCOUNT MANAGER är ditt uppdrag att genom lyhördhet och förståelse sätta dig in i kundens behov och utmaningar för att finna den mest optimala lösningen. Ditt fokus kommer riktas mot att söka upp och skapa nya affärsmöjligheter inom de olika produktområdena. Arbetet är självständigt med eget helhets- och budgetansvar för affären. Du driver projektinriktat försäljning- och framtagningsprocessen genom hela flödet vilket innebär att mycket samarbete sker internt med bla. säljkollegor, R&D, teknik & produktion. Denna grupp blir ett stort stöd för dig i tekniska frågeställningar där ni tillsammans skapar den bästa lösningen för kundens projekt. Du utgår från Gislaved tillsammans med resten av Säljorganisationen och rapporterar till vår Director Global Sales and Marketing. Dina resor planerar du efter behov och det innebär framförallt resor i Norden. Vi erbjuder dig en spännande möjlighet inom internationell försäljning där du får möta många olika affärskulturer i ett självständigt och inspirerande arbete. Du kommer få en god introduktion med mycket erfarenheter från en stark organisation. 

DIN PROFIL
Vi söker dig som i första hand har erfarenhet från att arbeta i en affärsinriktad / kundinriktad roll inom teknisk försäljning. Vi lägger stor vikt vid vem du är och vad som motiverar dig. För att trivas i denna roll är det därför viktigt att du gillar att arbeta i ett affärsdrivet team, men också i en roll som kräver målinriktning och starkt självledarskap. Du skapar tillit och förtroende i dina relationer genom ett lösningsinriktat sätt och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang och uthållighet. Du är lyhörd och kan tydligt omvandla information till handling samt förmedla och driva vidare både internt och externt med en god arbetsstruktur. Du kommunicerar på svenska och engelska. 

Välkommen med din ansökan!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Gummi med FindMood. Du ansöker till tjänsten på www.findmood.se. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson och hör gärna av dig med frågor under processens gång till sanna@findmood.se eller 070-23 63 925. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Key Account Manager

HEXPOL Group